Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
(5719 niezalogowanych)
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
a od czego jest photoshop ?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Patboy nie wszyscy maja dupy jak cygan
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Haha, dobra, otwieramy nowy temat?
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender

O man !! Dzieki ludzie, chociaz troche sie posmialam !! No PS jest gut ale po kij jak dupa ladna !!!!
Choc przyznam sie ze moja, przemienilam na czarno bialo .. ale to tylko dlatego, zebyscie nie zazdroscili mi opalenizny

A teraz Wam zadam "bobu" i powiem.... ze mysle juz nad nastepna fotka w albumie, to bedzie :

"dupa w szpagacie" ,jeszcze nie wiem jakim poprzecznym czy podluznym... ale taka dupe bedzie Wam ciezej podrobic nawet PS

Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
Chłopaki aż się ślinią
Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
a ja sie poce w silowni zeby taka dupe miec
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
I dla kogo tak? Bo jesli dla siebie to ok, ale jesli dla tych obślinionych chłopakow to nie popieram

Zgłoś wpis
427 Postów
Anna K
(pannaanna666)
Latający Holender
Schat_je napisał:
I dla kogo tak? Bo jesli dla siebie to ok, ale jesli dla tych obślinionych chłopakow to nie popieram

No dla siebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wywalilam stare foty z albumu, ale wiesz jak ja wygladalam jak faceta mialam ... teraz mi nikt dupy nie zawraca i mam czas dla siebie i zajmuje sie wylacznie wlasna dupa

... oczywiscie wtedy kiedy nie jestem wzorowa mamusia swej Krolewny Kochanej
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
pannaanna666 napisał:
:
A teraz Wam zadam "bobu" i powiem.... ze mysle juz nad nastepna fotka w albumie, to bedzie :

"dupa w szpagacie" ,jeszcze nie wiem jakim poprzecznym czy podluznym... ale taka dupe bedzie Wam ciezej podrobic nawet PS

No to mamy doradzic?

Ja daje glowe ze w poprzek bedzie super!!!
Zgłoś wpis

Bliżej nas